Okul Müdürümüz Bilal ÖZSARIOĞLU'nun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. Yıl Dönümü Kutlama Mesajı

Sevgili öğrenciler…

          Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılına özel bir kutlama etkinliği gerçekleştiriyor olmaktan büyük bir onur ve mutluluk duyuyorum. Bu anlamlı tarih, milletimizin birlik, beraberlik ve özgürlük mücadelesinin önemli bir dönüm noktası olarak adını tarihe yazdırmıştır.

          Cumhuriyet, Türk milletinin umutlarının ve ideallerinin birlikte hayat bulduğu anlamı derin olan bir kavramdır. Milletimiz, bağımsızlık sevdası ve özgürlük tutkusuyla Kurtuluş Savaşı’nı kazanarak, kendi kaderini bugünkü modern Türkiye Cumhuriyeti ile yazmıştır.

          Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlarken, geçmişimize bir saygı duruşunda bulunmakla birlikte, geleceğe de umutla bakıyoruz. Çünkü bizler, bugünün gençleri olarak Cumhuriyetimizi daha ileriye taşıyacak olanlar olarak sorumluluklarımızı biliyoruz. Eğitim, bilim, kültür ve sanat alanlarında öncü olacak, barış içinde ve kardeşçe yaşamayı hedefleyen bir Türkiye inşa etmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

         Cumhuriyetimizin 100. yılında, birlik ve beraberlik ruhuyla tüm zorlukların üstesinden geleceğimize inanıyorum. İnanıyorum ki Cumhuriyetimiz, milletimizin iradesi ile daha da güçlenecek ve aydınlık bir geleceği bizlere sunacaktır. 

          Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlarken, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm ecdadımızı saygıyla anıyor, geleceğimize güvenle ilerlemeye devam ediyoruz.

           Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun!  Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti!



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi